Dr. Bach Blomsterterapi

Dr. Edward Bach 24 sep. 1886- 27 nov. 1936

Dr. Edward Bach.

När jag 1993 i bokform kom i kontakt med Dr. Edward Bach och hans filosofi om människan, sjukdom och hälsa föll pusselbitar på plats i mitt inre. Jag bär från tidig ålder med mig en djup inre vetskap att naturen har allt vi behöver för att vi skall finna lugn och frid i våra vilsna själar. Inom varje människa finns en underbar värld som förser oss med allt vi är i behov av för vår hälsa och lycka. Dessa världar behöver förenas, så vi kan finna det som vi alla längtar efter, nämligen lugn, ro, hälsa och lycka. Lugn, ro och lycka är inget vi köper, utan något vi skapar och upplever, vi kan alla skapa vår lycka. Vi behöver bara lite insikter och kunskap om vilka fantastiska varelser vi är och hur vi fungerar. Allt är möjligt men det kräver av oss att ta ansvar och göra medvetna val i våra liv. Livet är en gåva och den gåvan bör vi vårda ömt.

När jag nu står med Dr. Bach´s lilla skrift i min hand kände jag mig bekräftad i mitt sätt att tänka och i mitt hjärta spred sig en värme och en vetskap att jag var på rätt väg i mitt liv. Dr. Bach´s verk är värd all uppmärksamhet. Han förstod tidigt vad som är viktigt att fokusera på för att leva så optimalt som möjligt. Han upptäcker i naturen en läkekraft som är kraftfull och fri från gifter. En naturens medicin som har förmåga att balansera de obalanser vi människor ibland råkar in i, som yttrar sig i: hat, avund, svartsjuka, rädsla, skuld, maktbegär, misströstan och förtvivlan. En del människor har fastnat i en ”offerhållning” där allt som händer dom är någon annans fel. Även denna obalans går att lösa med hjälp av de läkande energier Dr. Bach fann åt oss.

Vill Du veta mer om Dr.Bach, vill Du gå en kurs, vill Du provläsa min bok ”Naturens läkande kraft”. Klicka här för att läsa mer!
Vill Du ha kursinformation så klicka här!

Signering av min bok ”Naturens läkande kraft” på Kulturnatten 2010 hos Bokia Landskrona © Bild Sayed Khatib